Thursday, 24 January 2013

Indahnya kuasa Allah yang Esa.

as we know, setiap pertemuan adanya perpisahan. setelah setahun menunggu seseorang yang disayangi namun berakhirnya perpisahan. Mungkin tiada jodoh di antara kita. everyone is not perfect dan apa yang kita   mahu tidak semestinya menjadi milik kita. cukuplah melihat dia berbahagia dengan orang lain.

"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile."

so, we have to follow the flow coz semua nyer telah dirancang oleh Allah s.w.t. Disebalik apa yang telah berlaku, seseorang hamba akan berasa lebih tabah dan berfikiran secara matang lagi. so, setiap kehidupan ada hikmah nya.


Thursday, 17 January 2013

New Family

fuhhhhh!!!! lamanya tyraa tak update blog nie... hurmm,, as a student biasalahh always busyyy!!!!!!!!

hehe,,anyway tyraa ada cerita baru kat snie... bnyakkk peristiwa yang agak not bad arr...

baru-baru nie,, kitorang adakan satu event anjuran komander,, tajuk yang disampaikan tue kepimpinan alfathih... hurm dye punyer ceramah agak best gakk n aku suka dengar. haha sblum nie tyraa kalau dengar jer ceramah gerenti masuk dewan,,duduk n tidurr.. bila ceramah habis hahhh!!! bila cerarmah habis jer bru laa terpinga-pinga aku tak tau papee..  haha itulahhh perangai buruk aku. ceramah tue disampaikan oleh Hilal Ashraf. cehhh!!! rupa ada,,haha tapi dah kawin bebbb!!! so, tak boleh kacau orang punyer yer.. Okayy!! nie    gambar-gambar yang telah di kami berposing sakan,,haha..

-my new family-


comel tak aku dengan kak Hanie =) 

this my roommate for this sem (sem 2)

bersama kak arnie 

cehhhh!! tinggi tak aku. 


with tyraa n kilaa



WE ARE COMMANDER BATCH 1,2 & 3

susahh senang yang kami alami, kami tanggung bersama,,, hidup sebagai seorang yang memegang status komander adalah menyeronokkan kerana kami saling sayang-menyanyangi antara satu sama lain. Satu kehidupan yang agak menggembirakan bila mempunyai sebuah family yang bermacam ragamnya.
Okayyy!!! thats all,, next time i will share anything bout mylife.
bye!!!!!!!!!!!!!